Pod nôž

Kelly Parsons

Nová kniha majstra trillerov z nemocničného prostredia.

Biotechnologický magnát Morgan Finney je veľmi inteligentný, ale plachý a emočne krehký človek. Keď jeho milovaná manželka Jenny umrie v dôsledku nečakaných komplikácií pri bežnej operácii, ktorú vedie doktorka Rita Wuová, Finneyho žiaľ sa zmení na zúrivý hnev. Prisahá, že zabije Ritu, lebo je presvedčený, že ona zavinila smrť jeho manželky. Najprv však systematicky zničí jej život, reputáciu, vezme jej všetko, čo jej je vzácne, presne tak, ako to urobila ona... Podarí sa Rite udržať si zdravý rozum a zachrániť sa?

Čítať viac
0,00 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Žáner román
triler
Počet strán 456
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 19.10.2018
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,52 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Under the Knife
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056606797
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Claudia Kántorová

Perlasworldofstories.blog.cz - Lekár či boh? > Pod nôž

O autorovi som tohto roku už čo to počula, najmä v spojení s jeho debutovým dielom Neublížiš, ktoré pochválil samotný Stephen King. Ak vaše dielo pochváli taký skúsený spisovateľ a čitateľ, tak musí byť dobré, že? Bohužiaľ, k Neublížiš som sa ešte nedostala, no rozhodla som sa siahnuť po tomto, pretože som si všimla, že nežne taký úspech ako jeho starší brat. A ja, keďže ako každý iný človek máva...

Autor knihy

Kelly Parsons

Kelly Parsons

Kelly Parsons Spisovateľ a chirurg Kelly Parsons vyrástol v San Diegu v Kalifornii, kde žije dodnes. Vyštudoval najprv históriu a potom medicínu. Pracuje v Mooresovom onkologickom centre pri Kalifornskej univerzite vo svojom rodnom meste, kde pôsobí aj ako docent v odbore chirurgia na lekárskej fakulte. Prvý nápad, ktorý neskôr viedol k napísaniu románu Doing Harm (Neublížiš) dostal v roku 2004. Nasledujúcich osem rokov popri náročnej lekárskej praxi pravidelne písal, kradol si chvíle pre seba buď vo včasných ranných hodinách, alebo neskoro v noci, cez víkendy a počas dovolenky. V súčasnosti Parsons ďalej praktizuje medicínu a zároveň pracuje na ďalšom lekárskom thrilleri, ktorý sa tento raz odohráva v južnej Kalifornii a ďalej rozvíja témy z prvého románu: dramatické stretnutie vôle hrdinu a zloducha, život a smrť v nemocničnom prostredí a ľudská omylnosť lekárov.