V tme

Cara Hunter

Viete, čo sa skrýva vo vedľajšom dome?

V zamknutej pivnici sa nájde polomŕtva žena s dieťaťom.

Nikto nevie, o koho ide. Žena nerozpráva a ani ona, ani dieťa nezodpovedajú opisu nahlásených nezvestných osôb. Starý obyvateľ domu tvrdí, že ich nikdy predtým nevidel.

Obyvatelia pokojnej oxfordskej ulice sú v šoku. Ako sa im takéto čosi mohlo stať priamo pred nosom? Ale inšpektor Adam Fawley vie, že nič nie je nemožné.

A nikto nie je taký nevinný, ako sa zdá...

Čítať viac
0,00 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 400
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 27.9.2019
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,5 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov In The Dark
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056612767
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s papierovým poťahom bez laminác

Recenzia médii

Marek Zákopčan

marekzakopcan.sk - Odkrývanie zločinu s pestrou formou text

Kriminálny triler V tme predstavuje nového inšpektora Adama Fawleyho. Ide síce o druhý diel v sérii (čo je škoda a trochu nezvyk), ale vzhľadom na klasickú štruktúru sa v každom románe rieši iný prípad, takže to v princípe nevadí. Vydavateľstvo Lindeni za relatívne krátky čas svojho pôsobenia prinieslo už viacero kvalitných sérií a ani táto očividne nebude výnimkou. Adam Fawley mi bol sympatický u...
Petra Sršňová

kniznytip.blogspot.cz - V tme // ...v nenápadnosti je sila!

Máte radi kriminálky s prepracovaným vyšetrovaním, bez zbytočného brutálneho násilia, no s poriadnou dávkou dôvtipu? Obľubujete prekvapivé konce a dej, počas ktorého si niekoľkokrát tipnete vraha - a vždy zle? Tak zbystrite pozornosť, je tu kniha V TME! Únos, vražda, pomsta a diabolský plán, za ktorý by sa nehanbil ani samotný Satanáš! To všetko je tu namixované tak, aby si prišiel na s...

Autor knihy

Cara Hunter

Cara Hunter

Cara Hunter je britská spisovateľka, ktorá žije a pracuje v Oxforde. Sama pripustila, že ulica, na ktorej býva je v mnohom podobná tým, o ktorých píše vo svojich krimi románoch. Román V tme je druhým románom série, kde je hlavnou postavou detektív inšpektor Adam Fawley. Vyštudovala a titul PhD získala v odbore anglická literatúra na univerzite v Oxforde. Miluje kriminálne seriály a svoje mačky.