Izba zázrakov

Julien Sandrel

Čo všetko urobí matka, aby zachránila život svojho syna. Dojemný a zároveň úsmevný príbeh materskej lásky.

Byť nažive je zázrak... pretože jediný okamih môže všetko zmeniť. O tom vie svoje Telma, žena žijúca predovšetkým pre kariéru – až do chvíle, keď jej syna Ľuda počas jazdy na skejte zrazí kamión. Chlapec nehodu prežije, ale zostáva v kóme napojený na prístroje. Lekári mu dávajú na prebudenie štyri týždne – potom ho odpoja. Keď Telma v zúfalstve blúdi po synovej izbe, objaví denník, v ktorom má zapísaný zoznam „zázrakov“ – zážitkov, ktoré by v živote rád zažil. Telma sa rozhodne, že mu všetky zázraky postupne splní. Drží sa nádeje, že keď Ľudovi porozpráva o dobrodružstvách, ktoré naňho vo svete čakajú, uvedomí si krásu života a prebudí sa. Podarí sa jej vzbudiť v ňom vôľu prežiť?

Čítať viac
10,49 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 208
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 29.11.2019
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,33 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov La Chambre des merveilles
Pôvodný jazyk francúzština
EAN 9788056614495
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Dominicka

Drominickacita.sk - Izba zázrakov

Keď som si vyberala knihy, ktoré si prečítam, neustále som sa vracala k jednej. Izba zázrakov ma nesmierne lákala kvôli svojej obálke. Tá je neskutočne krásna a vyžaruje z nej veľa pozitívnej energie. Po prečítaní anotácie som sa napokon predsalen rozhodla po nej siahnuť. Francúzsky autor Julien Sandrel prináša celkom oddychový príbeh. Telma žije so svojim synom Ľudom sama. On je ukážkový puberti...

Autor knihy

Julien Sandrel

Julien Sandrel

Julien Sandrel sa narodil na juhu Francúzska. Od detstva miloval príbehy a aj keď ho literatúra veľmi lákala, rozhodol sa študovať marketing. Po dlhých rokoch strávených v reklame sa vrátil k svojmu snu a napísal svoj prvý román Izba zázrakov. Zaznamenal s ním veľký úspech po celom svete, predal sa do viac ako 25 krajín sveta a pripravuje sa jeho filmové spracovanie.