Jeho obete sú bezmocné. Má nad nimi absolútnu kontrolu. Túži po pomste. A ešte ani zďaleka neskončil…

Keď na pôde univerzity nájdu telá troch vedcov, ktorí zomreli za zvláštnych okolností, na mieste činu okamžite zatknú jediného podozrivého: Victora Lazara, rumunského prisťahovalca. Po nevysvetliteľných samovraždách, ktoré sa vo väznici odohrajú po jeho príchode, ho premiestnia na samotku, do bloku určeného pre najnebezpečnejších väzňov.

Victorovi musia vypracovať psychologický posudok, ktorým poveria Alexa Madisona, bývalého forenzného psychológa, ktorý sa po nevydarenom prípade uchýlil k súkromnej praxi ako terapeut solventných klientov. Alex má podozrenie, že Victor svoje obete ovláda, využívajúc na to istý druh tranzu.

Ale je také niečo skutočne možné?

Čítať viac
15,49 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 384
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 29.10.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,47 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Trance
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Beáta Horná
EAN 9788056623503
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

knihomolky.wordpress.com - Tranz

Debut z pera Adama Southwarda, Tranz, prináša originálny triler, ktorý si vás okamžite získa. Jeho hlavným hrdinom je doktor Alex Madison, ktorý svoju prax forenzného psychológa zanechal po nevydarenom prípade a sústredil sa len na súkromnú. Teraz je však privolaný k netradičnému prípadu, aby zostavil psychologický posudok jediného svedka a podozrivého, rumunského prisťahovalca Victora Lazara. Ten...

kniznica_u_veron - Tranz

Tranz je čerstvou novinkou vo vydavateľstve Lindeni a mňa na ňu nalákali dve veci - odporúčanie na obálke od Johna Marrsa a to, že mi začalo obdobie, kedy si to priam pýta triler. A tak tu mám pre vás dnes recenziu na túto knižku. Polícia nájde na univerzite tri zavraždené osoby a jedného muža, ktorý nič nevraví, ale bez zbytočných rečí, sa dá zatknúť. Je to rumunský prisťahovalec - Victor Laza...

Autor knihy

Adam Southward

Adam Southward

Adam Southward vyštudoval filozofiu, ale dlhé roky pracoval v IT sektore. Žije na juhu Anglicka spolu s rodinkou. Jeho debutom bol triler Tranz, ktorý okamžite vystrelil v rebríčkoch predajnosti.