Priveď ma späť

B.A. Paris

Ona zmizla. On začal nový život. No je skutočne koniec?

Finn a Layla sú šťastne zaľúbený mladý pár. Cestou zo spoločnej dovolenky vo Francúzsku zastavia na odľahlom odpočívadle a Finn zájde na toalety. Keď sa však po pár minútach vráti k autu, zistí, že Layla zmizla – a neostalo po nej ani stopy.

Tak aspoň vypovedal na polícii…

Prešlo dvanásť rokov a Finn začal nový život s Laylinou sestrou Ellen. Jedného dňa ho však kontaktuje vyšetrovateľ, ktorý tvrdí, že Laylu ktosi videl. No bola to skutočne ona? A čo majú znamenať tie zvláštne e-maily – a najmä matriošky, ktoré mu neznámy stavia do cesty?

Čítať viac
16,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 328
Dátum vydania 17.6.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,47 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Bring Me Back
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Katarína Ondrušová
EAN 9788056628676
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Recenzia médii

knihomolky.wordpress.com - Priveď ma späť

B. A. Paris si získala moju pozornosť románom Dilema, ktorý ma veľmi milo prekvapil. Priveď ma späť ho však za mňa úplne predčil. Finn a Layla boli zamilovaní, šťastní a vydali sa na dovolenku do Francúzska. Všetko sa zdalo byť zaliate slnkom, no cestou naspäť zastavili na odľahlom odpočívadle a Layla bez stopy zmizla. To všetko vyrozpráva Finn aj polícii, hlavne aby sa nestal podozrivým… Po dv...

Autor knihy

B.A. Paris

B.A. Paris

B. A. Paris pochádza z francúzsko-írskej rodiny. Vyrastala v Anglicku, neskôr sa s rodinou presťahovala do Francúzska, kde strávila niekoľko rokov prácou v medzinárodnej banke, potom sa rekvalifikovala na učiteľku a s manželom založila jazykovú školu. Dodnes žijú vo Francúzsku a majú spolu päť dcér. Jej literárnu kariéru odštartoval psychologický triler Za zavretými dverami, ktorý sa stal celosvetovým bestsellerom. V slovenskom preklade vyšiel jej román Dilema. Jej diela boli preložené do viac jako 40 jazykov.