Rodinný masaker , oklamaná vrahyňa. Piati svedkovia, šesť príbehov. Ktorý z nich je pravdivý?

V jednu chladnú novembrovú noc v roku 2014, v malom meste na severozápade Anglicka, dvadsaťjedenročná Arla Macleodová kladivom ubila na smrť svoju matku, otca a mladšiu sestru. Teraz je uväznená v psychiatrickom ústave, odkiaľ poskytne exkluzívny rozhovor Scottovi Kingovi, investigatívnemu žurnalistovi, ktorého podcast Šesť príbehov sa stal internetovou senzá-ciou.

Kinga úplne pohltí komplikovaný prípad, v rozhovoroch s piatimi svedkami a s Arlou sa snaží zistiť, či zníženie jej zodpovednosti za zločin bolo správne.

Ako postupne rozpletá zamotané príbehy, spozoruje, že sám sa stal obeťou internetových trollov a vydierania. Ocitne sa vo svete zakázaných „hier“ a záhadných čiernookých detí, ktorých existencia, zdá sa, ďaleko presahuje halucinácie vrahyne...

Čítať viac
16,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Žáner triler
Počet strán 272
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 23.9.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,41 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 2
Rady Scott King
EAN 9788056630464
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Ďalšie tituly z rady "Scott King"

Autor knihy

Matt Wesolowski

Matt Wesolowski

Žije v anglickom meste Newcastle upon Tyne. Doučuje anglický jazyk a vedie workshopy kreatívneho písania pre mládež. Jeho prvé diela mali hororové ladenie a boli uverejnené v rôznych magazínoch. Jeho debut The Black Land získal na škótskom festivale spisovateľov v roku 2015 ocenenie Pitch Perfect.