Rodina ako prístav, kam sa radi vraciame a odkiaľ mierime za svojimi snami.

Rodina ako prístav, kam sa radi vraciame a odkiaľ mierime za svojimi snami.

Najlepšie firmy a športové kluby potrebujú k úspechu spokojných tímových hráčov, energiu a zmysluplnú misiu.

Skvelé tímy ale môžete budovať aj so svojimi najbližšími!

Prinášame ucelený pohľad na nové spôsoby vzdelávania, sebapoznania, prácu s emóciami, komunikáciu naprieč generáciami a ďalšie témy. Chceme vás inšpirovať k vytvoreniu fungujúcej rodiny, v ktorej je každý člen dôležitý a kde môžu deti získať

základ pre celý život!

Čítať viac
14,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 264
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 26.11.2021
Formát 167x225 mm
Hmotnosť 0,617 kg
Jazyk slovenčina
EAN 9788072615896
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Kateřina Krůtová-Novotná

Kateřina Krůtová-Novotná

Kateřina Novotná je spoluautorkou projektu Odemykání dětského potenciálu, jehož prostřednictvím společně s Janem Mühlfeitem pomáhá rodičům a dětem objevit jejich talenty a rozvíjet je. Kateřina se zabývá progresivními formami vzdělávání a pracuje s předškolními a školními dětmi již více než 10 let. Vede kurzy, přednášky a workshopy pro rodiče, děti, studenty i celé školy. Absolvovala Montessori kurz a věnuje se canisterapii. Spolu s Janem Mühlfeitem provází pořadem Tipy F1 pro chytré rodiče na Frekvenci 1. Po veleúspěšné knize Odemykání dětského potenciálu připravila – opět v tandemu s Janem Mühlfeitem – další užitečnou publikaci. V knize Rodina jako tým se věnují rozvoji potenciálu jednotlivých členů rodiny a učí je, jak navzájem spolupracovat tak, aby rodina jako celek dosáhla maximální harmonie a úspěchu.

Jan Mühlfeit

Jan Mühlfeit

Jan Mühlfeit je stratég, kouč a mentor. Jeho osobným poslaním je pomáhať odhaľovať vnútorný potenciál, či už jednotlivcom alebo organizáciám. Dlhé roky pôsobil v Microsofte na rôznych vedúcich pozíciách. Na základe svojich skúseností vytvoril unikátnu metodiku pre jednotlivcov aj tímy na hľadanie a objavovanie vlastnej výnimočnosti. Tento kurz Jan Mühlfeit vyučuje v súkromnom aj verejnom sektore po celom svete a koučuje vrcholových manažérov. V slovenskom jazyku vyšla jeho kniha Pozitívny líder.