Temné piesky

Robert Bryndza

Jedného sériového vraha už chytila. Podarí sa jej chytiť aj druhého?

Hmlový fantóm, ktorý vraždí ľudí, je vraj len miestny mýtus. Jedno dievča sa však presvedčí o opaku.

Profesorku kriminológie Kate Marshallovú čaká počas potápačskej výpravy so synom šokujúci objav: v hlbinách priehrady Temné piesky nájdu zachytenú mŕtvolu mladého chlapca. Polícia príliš rýchlo usúdi, že sa utopil bez cudzieho zavinenia. Kate má iný názor a sleduje stopy, ktoré ju zavedú k zlovestnému odhaleniu.

Je to ďalšie v rade záhadných úmrtí a zmiznutí, ktoré súvisia s okolitými slatinami a s mýtickým fantómom, čo vraj striehne v hustej hmle. Keď zmizne profesorka, ktorá skúma pôvod miestnych legiend, Kate a jej spolupracovník Tristan Harper musia bleskovo konať.

Záhadný sériový vrah, po ktorom Kate a Tristan pátrajú, však nie je jediný, kto má pred nimi náskok. Aj niekomu ďalšiemu veľmi záleží na tom, aby sa tajomstvá Temných pieskov nikdy nevynorili z hlbín zabudnutia.

Čítať viac
16,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Žáner triler
Počet strán 320
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 16.9.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,42 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 2
Prekladateľ Vladislav Gális
EAN 9788056630051
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Autor knihy

Robert Bryndza

Robert Bryndza

Robert Bryndza je autorom megaúspešných trilerov, ktorých sa len v angličtine predalo vyše 3 miliónov výtlačkov a boli preložené do 29 jazykov. Je to britský autor žijúci na Slovensku. Jeho úspešnú sériu s Erikou Fosterovou odštartoval medzinárodný bestseller Dievča v ľade, z ktorého sa dodnes predalo vyše milióna výtlačkov. Sériu trilerov s Erikou Fosterovou tvorí zatiaľ šesť kníh. Možno ich čítať ako časti série aj ako samostatné romány v ľubovoľnom poradí: Dievča v ľade, Nočný lov, Temné hlbiny, Do posledného dychu, Chladnokrvne a Smrtiace tajnosti. Okrem toho napísal aj bestsellerovú sériu romantických humorných románov. Román Deväť brestov je prvou časťou novej série trilerov s novou hlavnou hrdinkou vyšetrovateľkou Kate Marshallovou. Viac o autorovi môžete nájsť na stránke www.robertbryndza.com či na Twitteri a Instagrame @RobertBryndza