Hypotéza lásky

Ali Hazelwood

Keď falošný vzťah medzi vedcami narazí na nezadržateľnú silu príťažlivosti, starostlivo vypočítané teórie zachváti chaos…

Keď falošný vzťah medzi vedcami narazí na nezadržateľnú silu príťažlivosti, starostlivo vypočítané teórie zachváti chaos…

Olive Smithová, tretiačka na doktorandskom štúdiu, neverí na dlhotrvajúce romantické vzťahy. Ale jej najlepšia priateľka áno – a práve vďaka tomu sa dostane do tejto šlamastiky. Presvedčiť Anh, že skutočne randí, však nebude také jednoduché – vedci totiž potrebujú dôkaz. Preto, rovnako ako každá biologička s trochou sebaúcty, spanikári a pobozká prvého muža, ktorého zbadá.

Ten muž nie je nikto iný ako Adam Carlsen, ich mladý a nadaný vyučujúci – a všeobecne známy kretén. Olive preto nedokáže uveriť vlastným ušiam, keď pristane na jej pretvárku a súhlasí, že bude vystupovať ako jej falošný priateľ. A keď sa veľká vedecká konferencia uberie nečakaným smerom a Olivina kariéra sa ocitne v ohrození, Adam ju prekvapí znova – pevnou podporou a ešte pevnejšou… vypracovanou hruďou!

Ich malému experimentu odrazu hrozí poriadny výbuch.

Olive si uvedomí, že jediná vec, ktorá je komplikovanejšia ako hypotéza lásky, je položiť vlastné srdce pod mikroskop.

Čítať viac
19,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 368
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 21.4.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,45 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
Prekladateľ Ivana Cingelová
EAN 9788056633977
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Ali Hazelwood

Ali Hazelwood

Spisovateľka Ali Hazelwood sa narodila v Taliansku, ale štúdium ju zavialo do Ameriky, kde si dokončila doktorandský titul v neurovede. Okrem písania aj vyučuje. Vo svojej tvorbe sa venuje romantickým románom, ale zobrazuje silné hlavné hrdinky, ktoré študujú alebo pracujú v oblasti vedy. Debutovala románom Hypotéza lásky, ktorý sa stal okamžitým bestsellerom. Vo voľnom čase najradšej behá, tlačí sa koláčikmi a sleduje sci-fi filmy obklopená mačkami.