Aké to je byť mladý a zamilovaný – do svojich priateľov, do svojho mesta a do človeka, ktorý nemôže a nechce opätovať vašu lásku?

Román pre fanúšikov Sally Rooney či Colleen Hoover, ktorý dokonale zabrnká na strunu generácie mileniálov. Genevieve Wheeler s neúprosnou úprimnosťou a humornou hrejivosťou zachytáva nadčasovú výzvu čeliť životu – a láske – so všetkými jeho nedokonalosťami.

Dvadsaťšesťročná Američanka Adelaide Williamsová žije sen tisícov mileniálov. Vymetá londýnske bary, snaží sa dokončiť magisterské štúdium a získať prácu v oblasti PR, kde nebude musieť tráviť nekonečné neplatené nadčasy. A zamiluje sa. Do nádherného Roryho Hughesa, ktorý vyzerá ako princ z disneyovky. a pôsobí nedosiahnuteľne. Adelaide však vie, že ak sa bude trochu viac snažiť a trochu viac ho milovať, zabudne na jej malé chyby a bude ju milovať rovnako.

Potom však zomrie Roryho bývalá priateľka Nathalie, literárna editorka Timesov a stelesnená dokonalosť. Stane sa to, čoho sa Adelaide vždy obávala: presne vyvážená štruktúra jej života sa zrúti. Bez ohľadu na to, ako veľmi sa snaží, nedokáže sa vyrovnať Nathaliinmu duchu. Adelaide urobí všetko, čo je v jej silách, aby bola Rorymu v týchto ťažkých chvíľach oporou, aj keď to znamená, že pri tom stratí samu seba.

Tento svieži debut s neúprosnou úprimnosťou a srdcom skúma smútok a duševné zdravie a zároveň zachytáva nadčasovosť toho, aké to je byť mladý a zamilovaný – do svojich priateľov, do svojho mesta a do človeka, ktorý nemôže a nechce opätovať vašu lásku.

Čítať viac
17,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 328
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 16.2.2024
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,33 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Elena Guričanová
EAN 9788056638286
Vek od 18
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Autor knihy

Genevieve Wheeler

Genevieve Wheeler

Genevieve Wheeler je americká spisovateľka a manažérka komunikácie. Jej články sa objavili v publikáciách ako VICE, Vogue Business, Teen Vogue, Elite Daily a POPSUGAR a jej prácu a slová citovali The New York Times, Vox, BBC World Service, Cheddar News, Jezebel a ďalšie. Je absolventkou magisterského štúdia marketingovej komunikácie na Westminsterskej univerzite v Londýne a bakalárskeho štúdia reklamy na Bostonskej univerzite. V súčasnosti pôsobí v Londýne. Adelaide je jej debutový román.