Bodyguardka

Katherine Center

Ona mu kryje chrbát, on si získal jej srdce. Čo by sa mohlo pokaziť? Svetový bestseller od hviezdy pohodovej romantiky!

Hannah Brooksová vyzerá skôr ako učiteľka v materskej škôlke než žena, ktorá by vás vedela zabiť vývrtkou na otváranie fliaš alebo guľôčkovým perom. No pravda je taká, že pracuje ako bodyguardka – osoba poverená výkonom fyzickej ochrany. Práve ju nasadili na slávneho herca Jacka Stapletona, aby ho chránila pred stalkerkou v strednom veku.

Keď Jackovi ochorie mama, vráti sa na rodinný ranč v Texase. Má to však jeden háčik. Jack nechce, aby sa jeho rodina dozvedela, že ho prenasleduje stalkerka, ani že má ochranku. A tak Hannah – proti svojej vôli a presvedčeniu – musí predstierať, že je Jackova priateľka.

Hannah sa jej nová rola ktovieako nevidí. No čím viac času trávi s Jackom, tým väčšmi sa jej zdá reálnejšia. A to jej zlomí srdce. Pre Hannah nie je problém chrániť Jacka, ale ako si ochráni svoje dlho zanedbávané srdce? To je najťažšia úloha, akú dosiaľ v živote riešila.

Čítať viac
19,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 392
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 5.4.2024
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,52 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Adriena Richterová
EAN 9788056639016
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Katherine Center

Katherine Center

Katherine Center je bestsellerová autorka vtipných a dojímavých románov o láske a rodine How to Walk Away (Ako odísť), Things You Save in a Fire (Veci, ktoré zachrániš v ohni) a Happiness for Beginners (Šťastie pre začiatočníkov). Filmová adapptácia jej knihy Lost Husband (Stratený manžel) sa dostala na prvé miesto sledovanosti na Netflixe a jej romány kraľovali v mnohých rebríčkoch najobľúbenejších kníh. Prirovnávajú ju k Jane Austenovej i Nore Ephronovej. Book Page ju nazýva „vládnucou kráľovnou pohodového čítania“. Katherine Center žije v Houstone s manželom a dvoma deťmi. Viac sa o nej môžete dozvedieť na jej webovej stránke: katherinecenter.com