Výlety po Slovensku - S deťmi i bez nich

Eva Obůrková, Martina Antošová

Spoznajte to NAJ zo Slovenska!

Dumáte, kam vyraziť na výlet, aby bol zaujímavý pre vás aj pre vaše deti? Hľadáte inšpiráciu a praktického radcu? V tejto knihe nájdete výber tých najlepších slovenských lokalít, ktoré stoja za návštevu, či už cestujete s deťmi, alebo bez nich. Hrady, múzeá, aquaparky, zoologické aj botanické záhrady – vyberie si každý. Zavedieme vás do rozprávok aj do histórie, na malebné miesta aj do tajomného podzemia. Publikáciu dopĺňajú stovky fotografií a ilustrácií, prehľadná mapa i kontakty, informácie, ktoré vám pomôžu naplánovať si výlet presne na mieru.

V KNIHE NÁJDETE:

• stovky tipov na výlety po všetkých kútoch Slovenska za každého počasia a v každom ročnom období

• rozdelenie do 13 tematických kapitol

• informácie o otváracích dobách a cenách vstupného

• overené kontakty – internetové stránky, telefóny a e-maily

• prehľadnú mapu a register pre ľahšiu orientáciu

Eva Obůrková – novinárka, reklamná textárka a ilustrátorka na voľnej nohe, dievča do koča i do voza, gašparko i čierna ovca dvoch rodín, manželka, mamička, slúžka, otrokyňa, vešiak i pohovka, chovateľka detí, mačiek, psov a všetkého, čo sa vzájomne nezožerie. www.skliba.cz

Martina Antošová – korporátna kancelárska myš na plný úväzok, vo voľnom čase prekladateľka, milovníčka kníh, psíkov, divadla, kávy, cestovania a dlhých slnečných dní.

Čítať viac
11,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 168
Dátum vydania 25.6.2021
Formát 167x225 mm
Hmotnosť 0,59 kg
Jazyk slovenčina
EAN 9788056622476
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Eva Obůrková

Eva Obůrková

Novinářka, reklamní textařka a ilustrátorka, autorka řady knížek o cestování pro dospělé i děti, průvodců, kalendářů a prospektů. Specialistka na domácí cestovní ruch, vinařskou turistiku a rozdávání rad na výlety, zejména s dětmi a po Česku, ale i bez nich a jinam. Napsala řadu knížek o výletech s dětmi v Česku i na Slovensku, dlouhodobě spolupracuje s různými novinami a časopisy a portálem Kudy z nudy České centrály cestovního ruchu – CzechTourism.