Spomienky

Bryan Washington

Vtipný a hlboký príbeh o rodinných vzťahoch, zraniteľnosti, hľadaní samého seba a o hraniciach lásky.

Ben je černošský učiteľ v škôlke, Mike japonsko-americký kuchár v mexickej reštaurácii. Žijú v Houstone, tvoria pár, no ani jeden z nich už veľmi neverí v to, že sa milujú. Keď sa hádajú, občas lietajú vzduchom aj mobilné telefóny, ale hádky vždy vyriešia sexom.

Z Japonska prichádza na návštevu Mikeova matka Micuko, no Mike sa zbalí a odcestuje do Osaky za svojím smrteľne chorým otcom, ktorého nevidel celé roky. Ben ostáva v byte sám s cudzou ženou, ktorá si udržiava odstup a spočiatku bez slov reorganizuje celú kuchyňu. Postupne však Ben a Micuko zistia, že jeden cez druhého nanovo spoznávajú Mikea, a jeho neprítomnosť ich spája. Ben si uvedomí, že možno práve zistil, čo od života chce, a vie, ako to získať. Potom sa však vráti Mike...

Čítať viac
17,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 304
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 17.11.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,39 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Ľubica Dvončová
EAN 9788056637098
Vek od 15
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Bryan Washington

Bryan Washington

Bryan Washington je americký spisovateľ, ktorý za svoju tvorbu získal mnoho prestížnych ocenení ako International Dylan Thomas Prize, Lambda Literary Award či O. Henry Award. Bol v rebríčku magazínu Forbes 30 pod 30. Svojimi stĺpčekmi prispieva do The New York Times.