Medicína

Veľké myšlienky

Kolektiv

Veľké myšlienky zrozumiteľne podané - pre odborníkov aj pre úplných začiatočníkov.

Ako sa diagnostikujú choroby? Čo je rakovina? Prečo si niektoré pandémie vyžiadajú toľko obetí? V knihe nájdete odpovede na tieto aj veľa iných otázok, dozviete sa o zásadných pokrokoch a objavoch, ktoré formujú naše súčasné poznatky o medicíne a pomáhajú nám chrániť a podporovať naše zdravie.

Kniha Veľké myšlienky: Medicína zrozumiteľne a výstižne približuje najvýznamnejšie míľniky v dejinách medicíny a ponúka prehľadné schémy a vtipné ilustrácie, ktoré jednoducho vysvetľujú zložité teórie.

Či už študujete medicínu, prírodné vedy, pracujete v zdravotníctve, alebo ste úplný laik, táto kniha vás určite má čím zaujať.

Čítať viac
29,90 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 336
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 18.3.2022
Formát 205x240 mm
Hmotnosť 0,98 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Nikoleta Račková
EAN 9788056625613
Vek od 15
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

laska ku kniham - Medicína

Ak máte neustály hlad po informáciách a chcete sa dozvedieť viac o ľudskom tele rozobratom na tie najmenšie čiastočky, siahnite po tejto šikovnej encyklopédii. Rozoberá poznatky od Staroveku až po súčasnosť, dozviete sa z nej neskutočné množstvo zaujímavostí o rôznych typoch liečiv, významných osobnostiach z fachu a môžete sledovať pokrok, ktorý sme ako ľudstvo za tých niekoľko stoviek rokov dosia...