Kurandera

Hľadanie podstaty ženskej sily

Hernán Huarache Mamani

Spoznajte tajomnú ženskú energiu.

Podľa andskej tradície majú ženy mimoriadnu energiu, ktorá ako jediná dokáže prinavrátiť svetu mier a rovnováhu. Príbeh mladej dievčiny Kantu je toho dôkazom.

Je mladá, krásna a má mnoho záujmov. Žije v Cuzcu, kde trávi svoj život pokojne a bezstarostne. Kantu sa o učenie Pachamamy (Matky Zeme) ani o prírodných liečiteľov a šamanov nikdy nezaujímala, až kým nepredvídaná udalosť nenaruší jej istoty a neprevráti jej život hore nohami. Vtedy svoj odmietavý postoj k starým tradíciám nakoniec prekoná. Len stretnutie s kuranderom, indiánskym šamanom, a jeho prastarou múdrosťou ju dovedie k objaveniu obrovskej životnej energie, ktorú v sebe má, a k obnoveniu stratenej harmónie.

Výnimočná kniha prináša poučné posolstvo plné nádeje.

Čítať viac
21,90 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 320
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 17.2.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,42 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Júlia Mackovová
EAN 9788056632819
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Recenzia médii

Ildi knihomolka - Kurandera

Moje prvé knižné stretnutie s týmto peruánskym spisovateľom, kečuánskym indiánom a podporovateľom kultúry Inkov snáď ani lepšie dopadnúť nemohlo. "Žena je posvätná rovnako ako príroda: obe dávajú život, obe musia byť rešpektované a obe môžu byť zdrojom duchovnosti, ktorú dnes ľudstvo potrebuje obnoviť." Autor pútavým spôsobom poukazuje na vnútornú silu a duchovný rozvoj ženy, tak ako hlavná ...

Autor knihy

Hernán Huarache Mamani

Hernán Huarache Mamani

Hernán Huarache Mamani sa narodil v andskej dedinke Chivay. Vyštudoval ekonómiu a profesijne sa jej venoval. Vážna choroba ho primäla vrátiť sa do rodnej dedinky. Lekári mu nedávali nádej na vyliečenie, napriek tomu mu však zdravie navrátil jeho otec, prírodný liečiteľ a šaman. Hernán potom celkom zmenil spôsob života a začal sa venovať liečiteľskému a náboženskému učeniu dávnych andských kuranderov. Stal sa jedným zo šíriteľov andskej tradície a tomuto poslaniu sa venoval až do svojej smrti v októbri 2013. Napísal niekoľko úspešných duchovných románov.