Hrôza v Hollow Falls

Mark Edwards

Hlboko v temných lesoch sa prebúdza zlovestná brutalita.

Tom má za sebou krach manželstva aj kedysi úspešnej novinárskej kariéry. Prichádza z Londýna do USA za svojou štrnásťročnou dcérou Frankie. Prenajme im ubytovanie v Hollow Falls, chatovom rezorte hlboko v lesoch štátu Maine.

Od začiatku tam panuje zlovestná atmosféra a prvé konkrétne varovanie príde, keď sa Tom zoznámi s manželmi Davidom a Connie, ktorí nahrávajú podcasty o kriminálnych prípadoch. Rezort Hollow Falls má za sebou temnú minulosť: presne pred dvadsiatimi rokmi sa tu odohrala dvojnásobná vražda. Nikdy sa ju nepodarilo objasniť a lesy sa pri príležitosti tragického výročia hmýria turistami, ktorých fascinuje brutálny zločin.

Je čoraz jasnejšie, že v Hollow Falls sa odohráva niečo desivé. Dovolenka snov sa mení na nočnú moru a Tom s Frankie majú len dve možnosti: odhaliť pravdu, alebo utiecť, kým je ešte čas.

Čítať viac
17,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Žáner román
mystery
Počet strán 344
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 15.9.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,43 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Vladislav Gális
EAN 9788056635230
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s papierovým poťahom bez laminác

Autor knihy

Mark Edwards

Mark Edwards

Mark Edwards píše psychologické trilery o desivých veciach, ktoré sa dejú obyčajným ľuďom. Od vydania prvého samostatného románu v roku 2013 predal viac ako tri milióny kópií svojich kníh a mnohokrát sa dostal na prvé miesto v rebríčkoch bestsellerov. Vo vydavateľtve Lindeni vyšiel jeho román Hrôza v Hollow Halls.