Priateľky z Firefly Lane

Kristin Hannah

Prekliate aj požehnané. Dve kamarátky na život a smrť. Navzájom sa vedia zachrániť, aj si ublížiť. Krehký a silný príbeh o priateľstve, ktorý poznáte aj z Netflixu.

Nový román Kristin Hannah sa odohráva počas troch desaťročí a zobrazuje večne sa meniacu tvár pacifického severozápadu. Je to silný príbeh dvoch žien Tully a Kate a priateľstva, ktoré sa stane leitmotívom ich života. Tully a Kate sa tridsať rokov navzájom povzbudzujú, ich priateľstvo prežíva búrky – príde aj žiarlivosť, hnev, nenávisť. Myslia si, že všetko prekonali, a vtedy ich rozdelí zrada... a ich priateľstvo podstúpi ťažkú skúšku.

Román Priateľky z Firefly Lane je určený všetkým, ktorí radi popíjali jablčné víno a pritom počúvali Abbu alebo Fleetwood Mac. Nie je to len príbeh o dospievaní, ale aj o generácii žien, ktoré boli obšťastnené aj prekliate svojimi rozhodnutiami. Hovorí o sľuboch, tajomstvách a zrade. A o tej jednej osobe, ktorá vás skutočne pozná a vie, čo vás môže zraniť, ale aj zahojiť všetky rany.

Čítať viac
21,90 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 480
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 2.2.2024
Formát 145x230 mm
Hmotnosť 0,73 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Tamara Chovanová
EAN 9788056638118
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Autor knihy

Kristin Hannah

Kristin Hannah

Kristin Hannah pochádza z Kalifornie a pôvodne vôbec nezamýšľala stať sa spisovateľkou. Po promócii na University of Washington, kde študovala mediálnu komunikáciu, pracovala v reklamnej agentúre v Seattli. Neskôr vyštudovala právo na University of Puget Sound a prv než sa stala spisovateľkou na plnú úväzok, pracovala ako právnička. Svoj prvý román napísala spolu so svojou mamou, ktorá v tom čase umierala na rakovinu. Kniha nikdy nevyšla. Jej najslávnejším románom je Slávik, ktorý vyšiel v 45 jazykoch a predalo sa 4,5 miliónov výtlačkov po celom svete. V slovenčine vychádza aj jej knižná predloha obľúbeného netflixového seriálu Firefly Lane.