Kriminálne príbehy z čias nedávnych

Jaromír Slušný

Najznámejšie prípady, ktoré otriasli Československom.

Nechajte na seba dýchnuť minulosť z jej odvrátenej strany. Znovu sa začítajte do prípadov z hlavných novinových titulkov, napríklad do kauzy Ľudmily Cervanovej alebo prípadu „fantóma“ Jozefa Slováka, no chladnými vás nenechajú ani tie menej známe, ktoré autor prerozprával s napínavou atmosférou. Vo svojej knihe odkrýva pozadie najznámejších i menej známych kriminálnych prípadov, ktoré otriasli pokojným životom obyvateľov Československa. Ich aktérmi sú chladnokrvní vrahovia, rozkrádači, zlodeji, žiarliví či bezcharakterní násilníci. Ukážu vám však, že zločinné myšlienky sa nerodia iba v hlavách ľudí zo sociálnej spodiny. Rovnako dobre sa na šikmé chodníčky môžu dostať otcovia slušných rodín, naoko milujúci manželia alebo spoločensky vysokopostavení jedinci.

Čítať viac
8,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 224
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 2.8.2019
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,39 kg
Jazyk slovenčina
EAN 9788056611753
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Tibor Porubän

Knihožrút - Tibor Porubän - Kriminálne príbehy z čias nedávnych

Nechajte na seba dýchnuť minulosť z jej odvrátenej strany. Znovu sa začítajte do prípadov z hlavných novinových titulkov, napríklad do kauzy Ľudmily Cervanovej alebo prípadu „fantóma“ Jozefa Slováka, no chladnými vás nenechajú ani tie menej známe, ktoré autor prerozprával s napínavou atmosférou. Vo svojej knihe odkrýva pozadie najznámejších i menej známych kriminálnych prípadov, ktoré otriasli pok...

Autor knihy

Jaromír Slušný

Jaromír Slušný

Jaromír Slušný vyštudoval Filozofickú fakultu Univerzity J. A. Komenského, bol súčasťou redakčnej rady časopisu Korene, prvého slovenského časopisu v ČR a súčasne spolupracoval s mnohými českými periodikami. Základom jeho publikačnej činnosti sú dejiny boja spoločnosti proti rôznym prejavom trestnej činnosti, ale venuje sa aj tvorbe kníh z oblasti mytológie.