Zápisník alkoholičky

Michaela Duffková

Posledný pohárik... dnes už piaty raz. Kniha podľa blogu, ktorý získal cenu Magnesia Litera

Posledný pohárik... dnes už piaty raz.

Kniha podľa blogu, ktorý získal cenu Magnesia Litera

Michaela Duffková je mladá matka, ktorá sa rozhodla otvorene prehovoriť o svojej závislosti od alkoholu aj o zložitej liečbe. Chcete vedieť, prečo je také ťažké priznať si svoj problém s pitím? Prečo nie je prekážkou závislosti ani malé dieťa? Čo bolo pre autorku motiváciou, aby začala s liečbou a ako vyzeral prvý rok po nej?

Všetky odpovede prináša otvorená a priama spoveď abstinujúcej alkoholičky. Úprimne zdieľaná skúsenosť o páde doslova na dno vzbudila veľký záujem verejnosti. Michaela získala za svoj blok cenu Magnesia Litera a začala o závislosti verejne prednášať. Dnes sa venuje svojmu vysnívanému projektu – centru pre prevenciu a liečbu závislosti od alkoholu.

Čítať viac
11,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 240
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 13.11.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,36 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Zápisník alkoholičky
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788056619216
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Michaela Duffková

Michaela Duffková

Michaela Duffková sa preslávila ako autorka blogu Zápisník alkoholičky, za ktorý získala cenu Magnesia Litera. Z jej iniciatívy vzniklo liečebné a komunitné centrum Alkos, ktoré sa zaoberá liečbou a prevenciou závislosti od alkoholu. Je zamestnaná v Národnom ústave duševného zdravia, kde pracuje okrem iného na projektoch zameraných na destigmatizáciu duševných ochorení. Je vydatá, má dcéru a dva anglické buldogy. Rada s rodinou cestuje starým obytným volkswagenom. Je autorkou kníh Zápisník alkoholičky a Zápisník abstinentky.