Purpurová sieť

Carmen Mola

Komisárka Elena Blanco rozplieta sadistickú sieť temnej organizácie v hlbinách deep webu.

Komisárka Elena Blanco sa vracia k odhaľovaniu zločinov aj v druhom diele španielskej bestsellerovej série

V Madride sa násilie odohráva v temnej sieti počítačových obrazoviek.

V jeden horúci letný deň vtrhne komisárka Elena Blanco, šéfka Útvaru kriminálneho vyšetrovania, spolu so svojím tímom do domu dobre situovanej rodiny, kde v izbe pristihne ich dospievajúceho syna, ako v priamom prenose sleduje snuff video. V ňom dvaja muži v kuklách umučia mladú ženu na smrť a policajti konfrontovaní so sadistickým divadlom nie sú schopní jej pomôcť. Koľko takýchto dievčat sa stalo obeťou Purpurovej siete?

Členovia útvaru už dlhšie vyšetrujú aktivity tejto temnej organizácie a zhromažďujú informácie o krutých, extrémnych videách, ktoré kolujú na deep webe, odvrátenej stránke internetu. Elena pred celým tímom tají podozrenie, že za zmiznutím jej syna Lucasa stojí zrejme práve táto organizácia.

Kde je Lucas teraz? Kým sa stal? A aké hranice je Elena schopná prekročiť, aby sa dopátrala pravdy?

Čítať viac
18,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 400
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 16.2.2024
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,49 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Milan Kopecký
EAN 9788056638231
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Ďalšie tituly z rady "Komisárka Elena Blanco"

Autor knihy

Carmen Mola

Carmen Mola

Carmen Mola bola dlho záhadou na španielskej literárnej scéne. Napriek obrovským úspechom jej kníh nikto nevedel, kto sa za týmto menom skrýva. Až keď v roku 2021 získal triler Beštia prestížne ocenenie za najlepší román v španielčine Premio Planeta de Novela, s ktorým je spojená aj finančná odmena milión eur (viac, ako získa laureát Nobelovej ceny za literatúru), vyšlo najavo, že za pseudonym sa skrýva trojica španielskych autorov trilerov a úspešných scenáristov Jorge Díaz, Agustín Martínez a Antonio Mercero. Ich knihy pod hlavičkou Carmen Mola s hlavnou hrdinkou, vyšetrovateľkou Elenou Blanco, oceňujú rovnako kritici aj čitatelia.