Zaklínač V Krst ohňom

Andrzej Sapkowski

Knižná predloha seriálového hitu Zaklínač na netflixe!

Knižná predloha seriálového hitu Zaklínač na netflixe!

Dryády dokázali zázraky a vyliečili Geraltovo zlomené telo. Rany na jeho duši však bolestivo tepú, keď precitne do sveta bez Ciri. Nedokáže vystáť, že je z nej len politická figúrka. Napriek nevôli dryád sa s novou spoločníčkou unáhlene vydáva na neistú záchrannú výpravu. Samotársky zaklínač by najradšej putoval sám, no cesta ho zvedie dokopy s tými najneočakávanejšími kumpánmi. Prebrodia sa vojnou zdevastovanou krajinou k Ciri včas alebo dievča zhltnú nemilosrdné hry osudu?

Andrzej Sapkowski, držiteľ ceny World Fantasy Award za celoživotný prínos, vytvoril svojimi poviedkami o tajomnom zaklínačovi celosvetový fenomén, ktorý okrem knižných pultov a herných konzol dobyl aj televízne obrazovky fanúšikov po celom svete. Krst ohňom je tretím dielom fenomenálnej románovej ságy o zaklínačovi Geraltovi z Rivie a princeznej Ciri.

Čítať viac
15,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 368
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 28.1.2022
Formát 135x205 mm
Hmotnosť 0,46 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 5
Rady Zaklínač
Prekladateľ Karol Chmel
EAN 9788056626009
Vek od 18
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Autor knihy

Andrzej Sapkowski

Andrzej Sapkowski

Andrzej Sapkowski patrí medzi najznámejších poľských spisovateľov. Svetovú slávu získal fantastickými poviedkami o bielovlasom zaklínačovi Geraltovi z Rivie. Prvú z nich publikoval časopisecky v roku 1986. Vznikla z nich Sága o Zaklínačovi, pozostáva z poviedkových zbierok Posledné želanie a Meč osudu a z románov Krv elfov, Čas opovrhnutia, Krst ohňom, Veža lastovičky, Pani Jazera a Búrková sezóna. Za svoje opus magnum považuje historickú fantasy Husitská trilógia, ktorá sa odohráva v Česku a Sliezsku počas husitských bojov.